Команда
Контакти
Про нас

    Головна сторінка


Іслам: історія, вчення, протягом





Скачати 5.93 Kb.
Дата конвертації 01.03.2018
Розмір 5.93 Kb.
Тип контрольна робота
ам жодним чином не погоджується з таким віровчення і, як ми згадували, вся історія Адама була в межах досконалого плану Бога. Пророк сказав:

«Воістину, Бог змішав все належною мірою за п'ятдесят тисяч років до створення небес і землі.». (Аль-термізують)

Бог згадує в Корані подія, яка мала місце з ангелами, коли Він оголосив створення людей, звідки випливає, як Господу було відомо, і було частиною Його великого і Божественного Плану, що люди будуть грішити. Бог каже:

«І ось Господь твій ангелам сказав:« Я на землі намісника призначив. »Вони сказали:« Невже Ти на ній поселиш хто там безбожність посіє і кров проллє? Адже ми Тобі хвалу підносимо і святим Тебе ». Він відповів: `Воістину, я знаю те, чого не відаєте ви.» »(Коран 2:30).

Як стравами з цих аятів, Бог не створював людей безсмертними, і смерть була запропонована їм з початку їх створення. Що стосується наслідки гріха Адама, який став низведением її з Раю, то його відчули ті, хто жив після нього, і це абсолютно природно. Якщо хтось будучи п'яним робить автомобільну катастрофу, і деякі з пасажирів вмирають, гріх водія призводить до смерті пасажирів, але це не означає, що пасажири повинні розділяти гріх водія.

Інше питання, який необхідно обговорити - доля тих, хто жив раніше, ніж було оголошено, що Бог втілився і пожертвував Собою за гріхи людства, а також як долі тих, кого не хрестили, оскільки хрещення - обряд, який зобов'язані зробити все християни, щоб очиститися від Перворідного гріха. Згідно з християнським віровчення, все люди до втілення Бога, включаючи пророків і немовлят зазвичай розглядалися як безгрішні, але не вільні від Перворідного гріха Адама, і тому не можуть увійти в Небесне Царство, як сказав Августин: «Не вірте, не кажіть, не вчіть, що немовлята, які померли до хрещення, можуть отримати звільнення від первородного гріха ». Зовсім донедавна, нерест немовлята не ховали в освяченій землі, тому що вони, як вважали, померли в первородний гріх.

Також, відомий вірш в Вірі Апостолів, "... і (Ісус) спустився в Пекло", як кажуть, має на увазі, що Ісус спускався в Пекло, щоб звільнити праведні душі, які перебували там з-за гріха Адама. Це призводить до переконання, що всі, хто жив та появи Ісуса, перебували в Аду, навіть якщо вони були праведні. Павло сам згадав про це в посланні до Галатів:

«... людина не може бути виправдана ділами Закону ... бо ділами Закону не виправдовується ніяка плоть». (До Галатів 2:16)

Тут ясно, що прихильність заповідям Бога є недостатньою для порятунку, навіть для тих, хто жив до Ісуса. Це також відноситься до всіх тих, хто не отримав повідомлення Християнства. Ми повинні запитати: «Чому ніхто з пророків до Ісуса не закликав до цього поняття первородного гріха? Невже вони брехали, коли говорили, що досить поклонятися Одному Богу і дотримуватися Його заповідей, щоб досягти Раю? Чому Бог не з'явився і звільнив людство від гріха під час Адама для того, щоб справедливі і праведники не були в Аду через його гріха? Чому немовлята, люди до Ісуса та інші, які не чули про Християнство, повинні бути відповідальні за гріх, який вони ніколи не робили, і не знали про те, як відвести себе від нього? »Істина полягає в тому, що поняття« Перворідного гріха », як і багато інших, було введено Павлом і пізніше роз'яснено християнськими вченими і порадами.

«Старий Завіт нічого не говорить про передачу спадкового гріха до всього людства ... головне біблійне підтвердження доктрини знайдено в листах Св. Павла ...».

Однак, ця концепція була роз'яснена Августином Гиппонский, одним з найвизначніших християнських вчених в історії. Підстава цієї концепції:

«Навмисний гріх першої людини (Адама) - причина первородного гріха». Другий Рада Оранджа (529 н.е.) називав: «Один чоловік передав цілому людству не тільки смерть тіла, яке є покаранням за гріх, але також і сам гріх, який є смертю душі».

Поняття первородного гріха не має жодної підстави в попередніх Писання, розцінений як божественні Християнством. Жоден з пророків до Ісуса, як відомо, не проповідував це поняття, і ніякі інші вірування або ритуали НЕ базувалися на них. Навпаки, порятунок від Ада була через віри в Одного Бога і покора Його заповідями, яке проповідувалося усіма пророками, включаючи пророка Ісламу, Мухаммада, хай благословить їх Аллах.

висновок

В Ісламі ключ до порятунку - віра в і поклоніння Одному Істинного, Унікальному і абсолютно Богу і покора Його заповідями, - те ж саме повідомлення, принесене усіма пророками. Іслам проповідує того, що людина повинна працювати справедливо і уникати гріха для досягнення Раю, а коли він згрішить, вдаватися до каяття від щирого серця. За допомогою цього, а також Милосердя і Милості Божої, він увійде в Рай. Іслам не вважає, що всі, хто жив до появи Мухаммада є приреченими на Пекло, а що кожній нації був посланий пророк одним і тим же Єдиним Господом, закликаючи виконувати Його заповіді. Ті, хто не чув про це послання, не зважають зобов'язаними дотримуватися Ісламу, і Бог буде мати справу з ними Його Досконалим Правосуддям в Судний День. Немовлята і діти і мусульман, і невіруючих, однаково потрапляють в Рай після смерті. Через нескінченного Правосуддя Бога:

«Жодна душа не понесе тягар іншої. І ніколи Ми нікого не покарали, чи не пославши (з попередженням) пророка. »(Коран 17:15).

ЛІТЕРАТУРА, ВИКОРИСТАНА В ПІДГОТОВЦІ РЕФЕРАТУ

1. Бартольді В.В. Культура мусульманства М.1998

2. Максуд Р. Іслам М.2001

3. Ірвінг В. Життя Магомета М.1990

4. Іслам Енциклопедичний словник М.1991

5. Журавський А. Сб.сост.Хрістіане і мусульмани М.2000

6. http://www.islamreligion.com/ru/category/84/

...........